23 juni 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Keuken 324 – Industrieel Café/Bakkerij in Historisch Gebouw

2 min read

keuken 324

Industrieel café/bakkerij in historisch gebouw waar verhoogde comfortgerechten & ambachtelijke zoetigheden.

Kitchen 324 combineert comfort food klassiekers met een moderne kijk op verse vondsten om iets geheel unieks te creëren voor de eetcultuur in Oklahoma City. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner en serveert een enorm menu met cocktails, samengestelde koffie en meeneemproducten. Of je nu op zoek bent naar een gefrituurde benedictus met groene tomaat voor de brunch of een Instagram-waardige gefrituurde kippenpastei voor het avondeten, Kitchen 324 heeft wat je nodig hebt.

Het restaurant maakt deel uit van het A Good Egg Dining Group-imperium (Cheever’s, Tucker’s Onion Burgers, Republic Gastropub, Iron Star Urban Barbeque, Red PrimeSteak) en is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Braniff Airlines op de hoek van Robinson en McGee in het centrum van Oklahoma City. De ruimte voelt helder en schoon aan, met een groot aantal ramen op straatniveau die een verhaal vertellen over het verleden en de toekomst.

Chef-kok Robert Black en partners Heather en Keith Paul wilden van Kitchen 324 een ervaring maken die terugging tot de tijd van cafetaria’s in Amerika. De enorme keukens van het concept met hun legioen koks en troostmaaltijden vormden de inspiratie voor dit vernieuwde restaurant.

Black zei dat ze ook gezonde keuzes wilden bieden, daarom is het restaurant gebouwd rond een toonbank waar gasten hun bestellingen plaatsen. Hierdoor kunnen klanten hun eigen maaltijden samenstellen en nieuwe dingen uitproberen. Spruitjes met hazelnoten en salie of dieprode quinoa met boschampignons, amandelen en feta zijn bijvoorbeeld bijgerechten die anders zijn dan al het andere dat in de omgeving verkrijgbaar is.

Het restaurant werkt eraan om gecertificeerd te worden als een ‘groen’ bedrijf, wat betekent dat het milieuvriendelijke praktijken toepast in alles van energieverbruik en afvalbeheer tot de aankoop van lokale producten. Het is een zet die het restaurant helpt de economie en het milieu van Oklahoma City te ondersteunen. Het restaurant gebruikt waar mogelijk een verscheidenheid aan duurzame, biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten en het menu wisselt regelmatig.

Keuken 324 is geopend van 07.00 uur tot 21.00 uur. zeven dagen per week. Ze serveren ontbijt, lunch en diner, evenals een brede selectie drankjes en bakkerijproducten. Prijzen blijven meestal onder de $ 30 per persoon, waardoor Kitchen 324 een uitstekende optie is voor een date of een snelle lunchpauze. Het restaurant is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. Er is zelfs een fietsenrek voor gasten die twee wielen verkiezen boven vier.

In het najaar zullen de bouwwerkzaamheden beginnen aan een ingrijpende renovatie van de kruising van Robinson en McGee, wat problemen zou kunnen veroorzaken met parkeren voor Keuken 324. Paul zegt echter dat hij er vertrouwen in heeft dat SandRidge Energy hem in staat zal stellen om 30 parkeerplaatsen te delen met zijn buren in het gebouw. Ondertussen moedigt Kitchen 324 klanten aan om aan boord van de OKC Streetcar te stappen om hun bestemming te bereiken. De gratis service verbindt bewoners en bezoekers van de binnenstad met buurtbedrijven en helpt tegelijkertijd een gezonde levensstijl te bevorderen.