23 juni 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Een keukenhulpkruk is een must-have voor peuters

1 min read

keukenhulp kruk

Een keukenhulpje is een essentieel hulpmiddel voor peuters die willen koken en andere huishoudelijke taken willen uitvoeren, maar nog niet bij het aanrecht kunnen. In tegenstelling tot een standaard opstapje, hebben ze hoge zijkanten en leuningen om te voorkomen dat kinderen eraf vallen (en zichzelf bezeren). Ze moedigen ook onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid op jonge leeftijd aan, waardoor kinderen de mogelijkheid krijgen om plaatsen te bereiken die volwassenen normaal gesproken zonder hen doen.

Een populair type peuterleertoren wordt een ‘peutertoren’ genoemd, maar er zijn nog veel meer namen voor. Sommige merken noemen die van hen een staande toren voor peuters, een Montessori-toren of gewoon een keukenhulpje. Het is eigenlijk een opstapje dat is geoptimaliseerd voor peuters met veiligheidsrails, stevige onderstellen en gemakkelijk af te vegen oppervlakken.

We hebben verschillende helpertorens voor kinderen getest en vonden de Guidecraft Kitchen Helper de beste, de goedkoopste van onze keuze voor minder dan $ 50. Het is ook lichtgewicht en draagbaar, waardoor kinderen het zelf door de kamer kunnen verplaatsen, wat helpt bij het ontwikkelen van grove motoriek zoals klimmen en duwen.

Een andere best beoordeelde optie is de Montessori stapelbare peutertoren, die een aanpasbaar binnenplatform heeft, kan worden neergeklapt voor opslag en kan worden gebruikt als zitplaats of tafel. Het is ook betaalbaar, goed gemaakt en super duurzaam. Je kunt het hier kopen. Een andere geweldige optie is de Core PACIFIC Kitchen Buddy 2-in-1-kruk voor kinderen van 1-3 jaar, die betaalbaar en goed gemaakt is en weinig ruimte inneemt in je keuken.