24 mei 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Wandlamp HS-code 94051020

1 min read

wandlamp hs code

Verlichtingsarmaturen Kikilighting zijn een noodzaak in elk huis, kantoor of openbare ruimte. Er zijn verschillende opties op de markt, waaronder zowel elektrische als niet-elektrische verlichtingsarmaturen. Bij het importeren van deze armaturen is het belangrijk om de HS-code (Harmonized System Code) te kennen, omdat deze bepaalt welke tarieven u moet betalen. Verlichtingsarmaturen zijn gecategoriseerd in hoofdstuk 94 van de HTS US, waaronder kroonluchters en andere elektrische plafond- of wandverlichtingsarmaturen vallen, met uitzondering van de soort die wordt gebruikt voor het verlichten van openbare open ruimtes of doorgangen: wandlampen HS-code 94051020.

Onze exportgegevens voor wandlampen van Rusland bevatten enkele verzendgegevens met een klein aantal belangrijke kolommen. Hierdoor kunt u de naam van de Russische exporteur, de HS-code, het land van bestemming, de waarde, de hoeveelheid en andere informatie efficiënt analyseren.