23 juni 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Advies over het kopen van de beste chronograaf horloges in 2022

3 min read

Vandaag wil ik enkele suggesties voor het kopen van chronograafhorloges met u delen. De hieronder aanbevolen horloges zijn erg charmant! Laten we samen eens kijken ~

Na met een paar klassieke horloges met drie wijzers te hebben gespeeld, is mijn volgende stap het kopen van een paar chronografen.

Het was dezelfde Portugese meter die uit het bos kwam toen House of Cards het populairst was.Helaas hoorde ik dat het 7750 uurwerk niet erg stabiel was, dus is het op de plank gelegd.

In termen van standaarden kan de algemene beweging van ETA het enigszins opgeblazen hart niet langer bevredigen.Zelf geproduceerde kernen met technische achtergrond zullen de primaire standaard zijn, gevolgd door een hoge uitstraling, en tot slot, natuurlijk, koop geen arbeid.

1 Tudor Black Bay Gouden Oog horloges

Als tweede Rolex-kaart is Tudor de laatste jaren constant in actie om in de voetsporen van Big Brother te treden.

Ik heb aanvankelijk aandacht besteed aan deze kamer Jinbiwan vanwege de advertentie. De gouden oogvorm en het zwart-gouden kleurenschema zijn altijd klassiek geweest. Het delicate gevoel van goud en de zwart geanodiseerde buitenring zitten vol met textuur.

Een vriend kocht er vorig jaar een en de wijzerplaat van 41 mm is erg delicaat. Nu is het meest bekritiseerde probleem van het uitbesteden van beweging opgelost sinds Breitling en Tudor technologie begonnen uit te wisselen. Dit gouden oog maakt gebruik van Breitling’s zelf geproduceerde B01 chronograaf uurwerk voor Tudor, genaamd MT5813 chronograaf uurwerk.

Zoals we allemaal weten, zijn Breitling’s B01 en Lau’s 4130 in principe hetzelfde. Breitling heeft destijds het ontwikkelingsteam van het Rolex 4130 uurwerk gestroopt en het B01 uurwerk ontwikkeld op basis van de 4130. Dus Breitling B01 en Rolex 4130 hebben dezelfde configuratie en technische indicatoren, het punt is dat het B01-uurwerk goedkoper is.

2 OMEGA Speedmasters

In oktober vorig jaar bracht Omega officieel de nieuwste Snoopy Speedmaster uit. Als 50ste verjaardag van de menselijke landing op de maan maakte de Speedmaster, als speciaal horloge voor de maanlanding, ook gebruik van deze populariteit om aan marketing te doen.

De effen verzilverde wijzerplaat, met drie blauwe sub-wijzerplaten, is qua uiterlijk al geëxplodeerd, en met het Snoopy-beeld op de secondewijzerpositie is het allemaal tegelijk. Natuurlijk, terwijl de uiterlijke waarde is verbeterd, is de prijs ook gestegen van de 4 gewone modellen naar de kleine 8.

 OMEGA Speedmasters

Snoopy Speedmaster maakt geen gebruik van een back-through design, maar maakt gebruik van een soortgelijk animatie-effect. Nadat de timer is gestart, gaat Snoopy op de raket zitten en binnen één minuut een cirkel maken.

Als volbloed maanlanding horloge is het handopwind uurwerk standaard, Cadu haarveerbalans, gangreserve 50 uur.

Met andere woorden, het is eigenlijk anderhalve dag om aan de ketting te zitten, wat niet erg vriendelijk is voor nieuwkomers, maar het is een dodelijk gif voor mij.

 OMEGA Speedmasters

3 ZENITH CHRONOMASTER

Als men zegt dat de zelfgeproduceerde kern Zenith moet noemen, als een horlogefabriek die begon met een eigen uurwerk, heeft het vele prijzen gewonnen, en het zelfgeproduceerde uurwerk is ook door vele andere merken geselecteerd (zoals Lao’s 4030).

Op dit moment zijn er twee hoofdreeksen van zelfgeproduceerde uurwerken: de high-end El primero high-frequency chronograaf en de low-end Elite ultradunne, elk met zijn eigen kenmerken. Onder hen is het El primero (star speed) hoogfrequente chronograaf uurwerk zeer geliefd bij horlogeliefhebbers die van zelfgeproduceerde kernen houden vanwege het moeilijke ontwerp, de voortreffelijke polijsting en het unieke wijzerplaatontwerp.

ZENITH CHRONOMASTER

Deze vlaggenschip-chronograaf van Zenith Happy neemt het klassieke ontwerp met drie ogen aan, waarbij de linkerbovenhoek het holle idee gebruikt, wat ook de oorsprong is van de naam “open kern”. De blauwe wijzerplaat is gecombineerd met een gebroken wit kleurenschema voor een sportief gevoel.

Het star-speed uurwerk zou een van de mooiste zelf geproduceerde uurwerken in het horloge moeten zijn die voor de prijs van 5W kunnen worden gekocht. Als ’s werelds eerste geïntegreerde zelfopwindende chronograaf horloge, is het El Primero uurwerk 50 jaar oud.

Kolomwiel chronograafmechanisme, gerhodineerde platen, bruggen versierd met perlage en afgeschuinde decoratie, slinger thallium, hefboom en overbrengingsstang versierd met lijnversiering, zwaar metalen oscillerend gewicht versierd met “Côtes de Genève” guilloche, enz. Alle tonen de schoonheid van de combinatie van traditioneel vakmanschap en modern avant-garde design.

ZENITH CHRONOMASTER

36.000 trillingen per uur en 1/10e van een seconde zijn de unieke charmes van het star-speed uurwerk.

Als u andere meningen heeft, kunnen we openhartige gesprekken voeren en volledig van gedachten wisselen, wat bevorderlijk is voor het versterken van de onderlinge vriendschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *