24 mei 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Tips voor de beste keuze voor babykleding

3 min read

Zoals de meeste nieuwe moeders, kon ik het niet helpen om veel kleding voor mijn baby te kopen tijdens de zwangerschap, en als gevolg daarvan konden veel van de onpraktische kleding later niet worden gedragen, dus dit artikel is een droog product dat veel verspilt van zuurverdiend geld!

Winkeltips voor babykleding

  1. Kies zachte stoffen van puur katoen, Babykleding op de markt is in principe puur katoen, biologisch katoen is het zachtst en het zal iets duurder zijn, gewoon katoen is eigenlijk niet slecht, je kiest elke vorm van puur katoen OK.
  2. Hoe eenvoudiger de stijl van de kleding, hoe beter. Pasgeborenen gaan elke dag liggen, koop geen exemplaren met knopen achter in de nek, of die met ruches achter in de taille zoals ik vroeger deed, enzovoort. De baby kan niet praten en kan het ongemak niet uiten, dus de moeder moet voorzichtig zijn.
  3. Het aanleggen van voorraden volgt het principe van “groot kopen en niet klein kopen” Baby’s groeien snel en losse kleding kan worden gedragen, maar ze kunnen niet worden gedragen als ze klein zijn. Maak je geen zorgen over het inslaan van “pasgeborenen” tijdens de zwangerschap, voldragen baby’s kunnen “3M” dragen zodra ze geboren zijn, en de meeste van hen kunnen direct naar “6M” gaan na volle maan.
  4. Koop niet te duur (lokale tirannen kunnen dit negeren). Wanneer een moeder altijd het beste voor haar kind wil, maar het kind groeit snel, dan kan een kledingstuk 2-3 maanden gedragen worden.Vaak afgeprijsd, een paar dollar per stuk kwaliteit is erg goed.
Tips voor de beste keuze voor babykleding

Aanbeveling voor babykledingstijl

Sterk aanbevolen basismodellen:

multipack bodysuits

Dit rompertje wordt ook wel een kikkerpakje genoemd. Het hoofddeksel van de baby is snel aan en er is geen extra versiering die de baby aanstoot. Draag het alleen in de lente en de herfst. Als het buiten koud is, trek een jas aan en voeg een paar toe broek, wat erg praktisch is.

Kies in de zomer voor korte mouwen. Merken als Carter’s kunnen meerdere stukken kopen voor meer dan 10 dollar, wat zeer betaalbaar is.

Tips voor de beste keuze voor babykleding

Ik heb veel van de bovenstaande 3 stijlen gekocht tijdens de zwangerschap, omdat ze door anderen werden aanbevolen. De reden is: monnikskleding kan zonder trui worden gedragen, pasgeborenen hebben een zachte nek en beginnende moeders durven geen truien voor baby’s te dragen; jumpsuits houden warm, en een stuk lost het hele lichaam op.

  • monnik kleding
  • Romper met knopen
  • Romper met rits

Ik heb tientallen van dit soort kleding gehamsterd tijdens de zwangerschap, maar ik heb ze niet een paar keer gedragen voordat ik ze op de bodem van de doos vond.

Tips voor de beste keuze voor babykleding

Vergelijking van de verschillen van elke stijl

1 Vergeleken met het kikkerpak heeft het monnikspak nog een paar knopen aan de zijkant om vast te maken.

Kleine baby’s moeten bijna elke dag meerdere keren per dag van kleding wisselen. Een baby krijgen is geen gemakkelijke taak. Natuurlijk, hoe minder je hoeft te doen, hoe beter, en hoe sneller je van kleding wisselt, hoe kleiner de kans dat de baby zal huilen . Wat betreft het niet kunnen dragen van een trui voor de baby.

Het is goed om nog een paar keer te oefenen. Toen mijn baby werd geboren, kon ik hem niet eens vasthouden. Toen ik leerde haar aan te kleden, zweette ik elke keer als ik nerveus was, maar oefening baart kunst. Op de lange termijn zal de hoe minder tijd het kost om van kleding te wisselen, hoe beter.

Tips voor de beste keuze voor babykleding

2 De kinderarts raadt de baby aan om zijn billen na elke stoelgang met schoon water te wassen.

Behalve het gebruik van vochtige doekjes buiten, gebruik ik thuis ook schoon water. Mijn baby heeft nog nooit rode billetjes gehad. Als je een jumpsuit draagt, moet je deze vanaf de taille uittrekken en elke keer dat je je billen wast achter je dragen.

De ene was een gedoe, de andere was een dikke stapel die gemakkelijk achterin spatte, en het resultaat was weer een nieuwe kledingwissel. Ook zijn pasgeborenen vatbaar voor spugen en zweten.

Draag je een lange jas + broek, dan hoef je je alleen regelmatig om te kleden, als de broek niet vuil is, kun je hem nog twee dagen dragen.

Als je toch een jumpsuit wilt kopen, koop dan degene met de knopen aan beide kanten open tot aan de enkel zoals op foto 2. Koop niet degene met rits of slechts één knoop zoals op foto 3. Bij het wisselen luiers, je moet de hele borstkas openen, schatje, de maag is bang om verkouden te worden.

Tips voor de beste keuze voor babykleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *