16 juli 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

De 3 beste horloge-aanbevelingen van 2022

3 min read

Vandaag beveel ik je de beste horloges van 3 aan. De volgende horloges worden aanbevolen voor verschillende specifieke gelegenheden! Laten we samen eens kijken ~

Als het meest aantrekkelijke accessoire voor volwassen mannen, is het horloge altijd een van de populairste onderwerpen onder mannen geweest.

Van een onbekend elektronisch horloge toen ik een kind was, tot Swatch toen ik op school zat, tot Casio en uiteindelijk in de put van mechanische horloges. Ik heb de kleine tien horloges met tussenpozen gespeeld, van de beroemde Longines-ambachtslieden op straat tot de niche Breitling.

Een verscheidenheid aan uitstekende wijzerplaatontwerpen en ingenieus vakmanschap zijn altijd het meest charmante en aantrekkelijke onderdeel van het horloge geweest.

1 Blancpain Classic Fifty Fathoms horloge

Een van de representatieve werken van Tiandi Conscience Po, de andere is 6654.

Het werd speciaal ontwikkeld voor de operaties in ondiep water van het Franse leger in 1953, en de naam “噚” werd gebruikt omdat de heer Fiechter, de toenmalige CEO van Baobo, zich af en toe het beroemde boek “The Tempest” van Shakespeare herinnerde toen hij dit aan het ontwikkelen was Er staat een zin in: “The depths of the five vadems lie your father…”, dus het is genoemd naar de Engelse lengte “The Fathom”.

De wijzerplaat van 45 mm is in het begin niet erg groot, een retro duikhorloge, geschikt voor kaki-stijl. Met het 1315 uurwerk van Blancpain zijn de basisparameters als volgt: maat 30,6 mm, dikte 5,65 mm, lagers met 35 juwelen, 227 onderdelen, zwaaifrequentie 28800 keer/uur, vermogen 120 uur (5 dagen vermogen).

Het algehele slijpen, decoreren en afschuinen van het uurwerk is zeer delicaat. Het meest intuïtieve gevoel voor mij is dat het polijsten en de decoratie hetzelfde zijn, of het nu zichtbaar of onzichtbaar is, wat ook het verschil is tussen een uurwerk op staatsniveau en een luxe uurwerk.

Naast de 300 meter waterdichte en retro-uitstraling, is het grootste hoogtepunt van Fifty Fathoms de onoverwinnelijke lichtopbrengst. De luxueuze saffierring, de interne lichtschaal en het lichtgevende effect zijn met het blote oog zichtbaar.

1 Blancpain Classic Fifty Fathoms

2 Cartier BALLON BLEU DE CARTIER

Naast de ballonvormige saffier op het hoofd, zijn gelakte blauwe naalden en vissenogen de grootste verkoopargumenten.Ze werken goed en kunnen worden gedragen op dagelijks woon-werkverkeer en formele gelegenheden.

 Cartier BALLON BLEU DE CARTIER

3 Omega’s nieuwe hippocampus 300

In de afgelopen twee jaar is Omega’s krachtvooruitgang aan de productkant voor iedereen duidelijk, en de hippocampus-serie is het populairst. Omega Seamaster 300 is een serie gelanceerd in 1993.

Na continue upgrades heeft het zich ontwikkeld tot vandaag. De nieuwe hippocampus 300m heeft een samenhangende historische voortzetting en ontwikkelingscontext, zonder onderbrekingen in het midden. Het is een doorlopend en stabiel klassiek ontwerp.

Vanuit het oogpunt van massaconsumenten is het uiterlijk van de nieuwe hippocampus 300m in lijn met de publieke esthetiek. Deze blauwe keramieken ring, waar ik vorig jaar mee begonnen ben, was een tijdje niet op voorraad.

Omega's nieuwe hippocampus 300 horloge

Het meest fascinerende aan de nieuwe Hippocampus 300 is dit coaxiale echappement 8800 uurwerk. Het 8800 uurwerk is de nieuwste generatie van Omega’s meester chronometer uurwerk. Het maakt gebruik van een coaxiaal echappement, 55 uur vermogen, met snelle kalenderaanpassing, 15000 Gauss antimagnetisch vermogen, fout 0 tot +5 seconden per dag en heeft Arabische Genève-strepen.

Het ontwerpconcept van het coaxiale echappement is om de verticale wrijving tussen de palletvork en het ontsnappingswiel in het traditionele hefboomechappement te veranderen in parallelle wrijving. Hiertoe heeft George Daniel, de uitvinder van het coaxiale echappement, verschillende wijzigingen aangebracht aan het hefboomechappement.

Omega's nieuwe hippocampus 300 horloge

Onder hen is de belangrijkste verandering om één ontsnappingswiel te veranderen in twee (de bovenste laag is het hulpontsnappingswiel en de onderste laag is het hoofdontsnappingswiel), en een nieuwe versnelling wordt toegevoegd tussen het tweede wiel en het ontsnappingswiel te gebruiken met het ontsnappingswiel.Het secondewiel en het hulpontsnappingswiel zijn in elkaar grijpend, en de echappementvork is ook veranderd van twee tanden naar drie tanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *