13 april 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

2 van de nieuwe beste creatieve modeshows tijdens de pandemie

2 min read

De online virtuele meeslepende 3D-modeshow in het vroege stadium van de epidemie en de live online modeshow in het latere stadium van de epidemie verkennen allemaal nieuwe vormen van toekomstige modeshows vanuit verschillende perspectieven.

De nieuwe en beste creatieve modeshow-sharing tijdens de epidemie die je vandaag wordt aangeboden, zal worden benaderd door verschillende Nederlandse modeartiesten. Laten we hun veranderingen en innovaties in het post-epidemische tijdperk begrijpen.

De volgende twee delen worden geïntroduceerd:

  • kleur mode
  • JOIN collectieve kleding straat catwalk

kleur mode modeshow

Modeontwerp is niet alleen het reflecteren op maatschappelijke vraagstukken, maar ook het interpreteren van de levenstrajecten van verschillende tijdperken in verschillende kleuren.

De tentoonstelling “Fashion of Color” presenteert de emoties en betekenissen van verschillende tijdperken vertegenwoordigd door verschillende kleuren aan het publiek door middel van modeontwerp. De exposities zijn allemaal van gerenommeerde Nederlandse en internationale modeontwerpers.

Samengesteld door artdirector Martin Spruit, heeft elke galerij in de tentoonstelling een kleur, waardoor bezoekers kunnen ervaren wat elke kleur hun zintuigen en geest teweegbrengt in een meeslepende ervaring Influence.

2 van de nieuwe beste creatieve modeshows tijdens de pandemie

JOIN collectieve kleding straat catwalk

Mode is niet exclusief voor ontwerpers, het is iets waar ieder van ons aan kan deelnemen. De JOIN Collective Clothing Street Show is een onderzoeks- en ontwerpproject dat de mogelijkheden van mode als collectieve praktijk verkent.

In dit project wordt iedereen uitgenodigd om een ​​jurk te maken, elke vorm kan door anderen worden gemaakt, iedereen kan meedoen en uiteindelijk vormen de stukken die door verschillende mensen zijn gemaakt samen een compleet kledingstuk.

2 van de nieuwe beste creatieve modeshows tijdens de pandemie

De JOIN Collective Clothing Street Show breekt een kledingstuk in delen en transformeert het in een modulair systeem van losse en verwisselbare elementen, waardoor het kledingstuk een vloeibaar object wordt. Het gedemonteerde kledingstuk als systeem biedt een ander perspectief op hoe mode wordt geproduceerd.

De JOIN Collective Clothing Street Show verkent niet alleen de technische aspecten van het produceren van kleding, maar ook de karakteristieke waarden van mode, zoals eigendom, identiteit, originaliteit en authenticiteit.

2 van de nieuwe beste creatieve modeshows tijdens de pandemie

Op 6 juli 2020 werd in een hoofdwinkelstraat in Amsterdam de JOIN collectieve kledingstraat webcast gehouden. Deze live uitzending laat het eindresultaat zien van het collectief kleding maken met behulp van de JOIN open source handleiding.

Iedereen kan een kledingstuk ontwerpen en maken in dit modulaire kledingsysteem, waardoor in één jaar meer dan 120 verschillende kledingstukken worden gemaakt. Dan combineert stylist Pieter Eliens deze stukken tot een verscheidenheid aan kleding, en dan dragen modellen deze onderscheidende kleding om door de straten te lopen, mensen alle mogelijkheden van mode te laten zien, mensen te vertellen dat iedereen een deelnemer aan mode is.

2 van de nieuwe beste creatieve modeshows tijdens de pandemie

De inhoud van vandaag eindigt hier! Als je het leuk vindt, kun je ons blijven volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *