13 april 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

4 min read

Deze keer zullen we de volgende producten van Pastel kinderkleding in de toekomst evalueren, en analyseren of Pastel kinderkleding de moeite waard is om te kopen op de volgende 3 evaluatiepunten: 1. Productontwerp, 2. Kwaliteitsstoffen, 3. Draagervaring

Pastelkleurige kinderkleding

De herfst is in aantocht, en ook de kinderkasten krijgen nieuwe kleren! Pastelkleur, de favoriete kinderkleding van kinderen, of het nu een baby of een ouder kind is, je kunt de overeenkomstige maat vinden en de hele kinderkleding van de kinderen contracteren! De stof van het product is comfortabel, ademend en huidvriendelijk, en het zorgt voor de tere huid van kinderen. Het ontwerp is modieus. Een hipster zijn begint bij een baby!

De jurk is in twee kleuren, lotuswortelzetmeel en klassiek zwart. Degene die ik heb ontvangen is zwart. De buitenste laag is nylongaren en de binnenste laag is puur katoen. Leuke en speelse schouders met pofmouwtjes…

Het overhemd in wolstijl met ronde hals is gemaakt van een zachte en ademende stof van een linnenmix, met parelmoeren schelpknopen en een hoogwaardige textuur. Dit soort knop wordt over het algemeen gebruikt in high-end mode, bijvoorbeeld TB is een van de symbolen van dit soort knop. Het verbaast me echt om deze textuur voor minder dan $ 40 te hebben!

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

Ontwerp/De top is ontworpen met dubbele rij knopen. Het ziet er goed uit, of je nu alle knopen dichtknoopt of de twee knopen losmaakt. Er zijn zakken aan de zijkant en een scherp geprijsd ontwerp op de achterkant. Het is comfortabeler om te dragen , vooral als er spelende kinderen zijn, en er is meer ruimte voor activiteiten.

De netto-productpagina staat vol met Britse stijlen, waaronder Europese hoodies, poloshirts, overalls, enz., waarvan kan worden gezegd dat ze avant-garde of conservatief zijn. De kleur is ook het wijnrood, zwart en wit, donkergroen, donkergeel, lichtroze, enz., die gebruikelijk zijn in de Britse stijl.

Hoewel ze niet zo fel zijn als andere kinderkleding, kunnen deze donkere tinten er luxueus uitzien met een vleugje basiskleuren zoals wit! Met dezelfde kleur retro-stijl corduroy broek + Martin laarzen, de look is retro en extravagant!

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

De kleur is nude roze, met een retro Britse stijl. Kinderen houden vooral van het ontwerp van dit retro poeder en stippen; de stijl is erg prinsessen, en het ritsontwerp aan de achterkant is gemakkelijk te openen en te sluiten, en het is niet Dit soort ontwerp Alleen ouders kunnen helpen bij het aan- of uittrekken.

De pofmouwen op de schouders tonen de prinsessenstijl en het ontwerp van de rok onthult een vleugje speelsheid.

De algehele afwerking van het merk is zeer delicaat. De top is gemaakt van katoen, dat zeer zacht en huidvriendelijk is. Er zijn twee knopen aan de achterkant. De plooirok heeft verstelbare borstbanden, blinde zijritsen en een gedrapeerde rok met satijnglans

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

Er zijn onzichtbare ritsen aan de zijkant en de pasvorm voelt heel bijzonder aan. De bretels, het bovenstuk en de binnenkant van het zakje zijn super schattige bloemetjes stofjes, die onbedoeld super schattig onthullen! Ik leerde de weg van de officiële website en knoopte het deel van de bretel terug om een ​​klein stukje gebloemde stof te onthullen. Het is zo schattig en ik vind het leuk~~

Deze top is super veelzijdig. De bandjes op de borst zijn vastgemaakt en er zijn knopen op de rug, die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De knopen zijn gemaakt van schelpen, wat erg chique is. Als het wat kouder is, is het ook heel goed als binnenlaag! …

De minimalistische stijl die werd gezegd was een beetje extravagant? De oude moeder veegde het speeksel uit haar mondhoek en bleef in haar hart denken dat ze haar geld verdiende. Het is vermeldenswaard dat het hoogwaardige materiaal van Pastel echt een beetje verrassend is voor basilicum.

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

Het ontwerp van de kleding verbaast me. De eenvoudige colour-blocking trui en geruite broek zitten ook vol met kleine ontwerpdetails~ Het kleine logo, de bruine en blauwe lijnen van de plaid maken de kleding vol textuur. En het materiaal is erg dik om aan te raken, maar het is zeer comfortabel om te dragen.

Ik was verbaasd toen ik de jeans kreeg. Ik draag zelden spijkerbroeken voor mijn baby.De belangrijkste reden is dat de spijkerbroeken van sommige kinderkledingmerken waarmee ik in aanraking ben gekomen zwaar, hard en ruw zijn en eigenlijk niet geschikt zijn voor kinderen die van activiteiten houden.

De kwaliteit van de trui is zeer goed, zeer dik en gestructureerd, de stof is 95% katoen + 5% spandex, zeer zacht en huidvriendelijk! De kleurafstemming is zeer geavanceerd.Hoewel het niet het soort heel felle kleurafstemming is, weerspiegelt de combinatie van retrogroen en donkerblauw onmiddellijk het Britse retro-temperament.

Publieke evaluatie: Pastelkleurige kinderkleding is het kopen waard

Nou, deze Volkswagen Pastel kinderkleding collectie is er! Wat? Nog niet genoeg gezien? Abonneer je dan op ons en kijk wat andere vrienden hebben gedeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *