24 mei 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

De meubelbank van Central Ohio heeft uw hulp nodig

2 min read

meubelbank van centraal ohio

De Furniture Bank helpt mensen in het centrum van Ohio die het zich niet kunnen veroorloven om hun eigen huis in te richten vanwege armoede en andere ernstige levensproblemen. De organisatie “maakt van lege huizen een thuis” door gratis meubels, huishoudelijke artikelen en ondersteunende diensten te verstrekken. Het biedt doorverwijzingen naar klanten via bijna 50 sociale dienstverleners en ook via andere bronnen, waaronder kerken, scholen, arbeidsplaatsen, maatschappelijke organisaties en anderen.

De organisatie heeft een aantal manieren om gezinnen en individuen in nood te helpen, waaronder het ophalen van donaties en Furniture With A Heart, een winkel die zacht gebruikte meubels, huishoudelijke artikelen en kleding verkoopt. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur. Het is te bereiken op (614) 525-9091 of online.

Powell UMC werkt samen met de Furniture Bank om de families te ondersteunen die getroffen zijn door de Latitude Five25-brand. Donaties van nieuwe en voorzichtig gebruikte huishoudelijke artikelen worden tot en met 29 april in de kerk geaccepteerd. Items die het meest nodig zijn, zijn onder meer volledige en queensize matrassen, dressoirs, banken en keuken- en eetsets.

Dit goede doel is beoordeeld met drie sterren door Charity Navigator. Deze beoordeling is gebaseerd op de algehele financiële gezondheid van de organisatie en hun vermogen om donaties effectief te gebruiken. De beoordeling kan in de loop van de tijd veranderen naarmate de IRS de jaarlijkse belastingaangifte van de organisatie (formulier 990) verwerkt.

CCAD-studenten in drie studioklassen voor industrieel ontwerp zullen werken aan het ontwerpen van stijlvolle nieuwe tafels, stoelen en bijzettafels voor de Furniture Bank of Central Ohio om te maken voor gezinnen in nood. Instructeur John Youger zegt dat het project zijn studenten een real-world kans zal geven om iets te creëren dat een verschil maakt. “Dit is een geweldige manier om iets terug te doen voor de gemeenschap en hen te helpen hun huizen om te vormen tot comfortabele, veilige en gastvrije ruimtes”, zegt Youger.