13 april 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Ferm Living Ballonlamp Review

2 min read

ferm living ballonlamp

De ferm LIVING ballonlamp is een geweldige optie voor elke kinderkamer of speelkamer. De houten constructie is eenvoudig aan de muur te bevestigen en geeft de perfecte hoeveelheid licht voor een baby- of peuterkamer. De lamp maakt gebruik van twee G4 LED-lampen om voor het licht te zorgen. Het heeft ook een EU-stekker en meet 26,5 x 34,5 cm.

Ferm-Living’s luchtballon wandlamp

De Air Balloon Wandlamp van Ferm-Living is een prachtige wandlamp voor in de kinderkamer. Deze lamp is gemaakt van eikenfineer en kan worden gebruikt om te lezen of te spelen. De lamp wordt geleverd met schroeven en pluggen voor montage.

De Air Balloon Wandlamp heeft een unieke vorm die een waterstofballon nabootst. Gemaakt van eikenfineer en multiplex, de Air Balloon biedt een zachte, diffuse gloed, waardoor het een aantrekkelijk en functioneel meubelstuk is voor een kinderkamer.

Gemaakt van multiplex of eikenfineer

Als u overweegt een houtbewerkingsproject te bouwen, overweeg dan om decoratief hardhoutmultiplex te gebruiken in plaats van massief hout. Het is niet alleen goedkoper, maar het voegt ook meer geloofwaardigheid toe aan uw werk. Decoratief hardhout multiplex is gemaakt van meerdere lagen hout die aan elkaar zijn gelijmd. Er zijn vier gradaties, van A tot D, die verwijzen naar de kwaliteit van het fineer op het gezicht en de rug. Multiplex van A-kwaliteit is de beste kwaliteit, met gladde, geschuurde oppervlakken en zonder knopen of defecten.

Eikenfineer heeft een rijke, bruine tint en is duurzaam genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan. Deze houtsoort wordt vaak gebruikt in producten, waaronder meubels en andere huishoudelijke artikelen. Het is verkrijgbaar in zowel afgewerkte als onafgewerkte vormen, waardoor het een praktische keuze is voor verschillende doeleinden.

Eikenfineer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gekleurd om het uiterlijk te veranderen. Het hout is niet direct te beitsen, maar kan wel met een kwast worden aangebracht. Eenmaal droog, moet overtollige vlek worden verwijderd. Eikenfineer kan ook worden geïnstalleerd met lijm, waardoor het duurzamer wordt. Kies je voor eikenfineer, druk het dan goed aan zodat er geen luchtbellen ontstaan.

Let bij het kiezen van een fineer op de kwaliteit en het nerfpatroon dat past bij uw specifieke behoeften. Er zijn verschillende gradaties die vaak worden gebruikt voor fineer. Als u niet zeker weet welk type u nodig heeft, neem dan contact op met uw leverancier. Sommige fineren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, die kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan ontwerpen en stijlen te creëren.

Kan niet geretourneerd worden

De ferm LIVING luchtballonlamp is een decoratief verlichtingsarmatuur dat op een tafel kan worden geplaatst of aan een muur kan worden bevestigd. Het straalt precies de juiste hoeveelheid licht uit, waardoor het een geweldige optie is voor een kinderkamer of speelkamer. Hij maakt gebruik van twee G4 LED-lampen en is voorzien van een EU-stekker. Hij meet 26,5 x 34,5 cm en is geschikt voor zowel binnen als buiten.