21 februari 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Kroonluchter Quilt-zelfstudie

2 min read

kroonluchter quilt tutorial

Chandelier Quilt-zelfstudie

Een supergemakkelijke, beginnersvriendelijke quilt met voorgesneden delen is de perfecte manier om je stoffen scaps te gebruiken. Dit prachtige patroon ontworpen door Vanessa Goertzen van Lella Boutique is er een die elke quilter zou moeten proberen. Ze legt alle trucs en tips uit voor het maken van dit prachtige patroon dat zowel werkt met charmpacks als met fat quarters en scraps. Deze quilt is eenvoudig in elkaar te zetten en draait op punt voor een heel mooie look. Het zal een prachtige bedquilt maken voor je slaapkamer. U kunt ook een rand aan deze quilt toevoegen voor een meer dramatische look of hem gebruiken als tafelloper of wandkleed voor uw eetkamer of woonkamer.

Deze quilt kan in verschillende kleurenschema’s worden gemaakt. U kunt felle kleuren kiezen voor een feestelijk gevoel of zelfs mannelijke kleuren voor een geweldige mannelijke quilt. Het toevoegen van een donkerdere achtergrondstof aan deze quilt kan de schoonheid van het ontwerp echt verbeteren en ook een meer dramatische look creëren.

Het Lella Boutique Chandelier Quilt Pattern is verkrijgbaar in zowel fat quarter als Jelly Roll formaten. Het heeft een volledige stapsgewijze handleiding met diagrammen en is zelfs voor een nieuwe quilter gemakkelijk te volgen. Dit patroon is ook gratis en kan worden bekeken op hun website.

Jenny Doan van Missouri Star Quilt Company heeft een video-tutorial gemaakt om ons te leren hoe we deze prachtige diamanten kroonluchterquilt kunnen maken. Ze gebruikte de Love Note stoffencollectie van Lella Boutique for Moda stoffen om deze quilt te maken. Ze heeft ook een rand aan de quilt toegevoegd die deze mooi omkadert. Ze laat ook zien hoe je het rolmes en de liniaal gebruikt om deze prachtige quilt te maken.

Als je een fan bent van de stoffenlijn Farmer’s Daughter van Sherri en Chelsi voor Moda-stoffen, kun je deze mooie Chandelier-quilt maken met die dikke kwartjes of restjes die je hebt liggen. Het is een snelle en gemakkelijke quilt om te maken en ziet er geweldig uit in elke kleur. U kunt ook een effen of ton sur ton stof gebruiken om de quilt echt te laten opvallen.

U kunt deze quilt ook in een grote of queensize maat maken met dezelfde stoffenlijn. Het patroon is makkelijk aan te passen voor verschillende maten en staat ook mooi op een donkere achtergrond. Als je een meer dramatische look wilt proberen, kun je zwart of donkergroen gebruiken voor je achtergrondstof.