24 mei 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Zoek een festival of beurs bij mij in de buurt in juni

3 min read

Als je een fijnproever bent, dan weet je dat de beste manier om van je weekend te genieten is door naar een festival of beurs te gaan. Deze evenementen zitten boordevol lekker eten, entertainment en veel plezier voor het hele gezin. Er vinden in juni verschillende festivals en beurzen plaats in New York City, dus het is gemakkelijk om er een te vinden die bij je past.

Of je nu op zoek bent naar een muziek- of kunstevenement, een hamburgerfestival of een carnaval, er is voor elk wat wils! We hebben de beste festivals en beurzen verzameld die in juni plaatsvinden in Manhattan, Brooklyn, Queens, Westchester, Rockland en Long Island.

Kunst en ambacht: enkele van de meest populaire evenementen in NYC zijn gecentreerd rond kunst. Deze evenementen bieden een kans om kunstenaars te ontmoeten en te communiceren terwijl ze unieke kunstwerken kopen.

Een kunstbeurs met juryleden is een geweldige manier om meer te weten te komen over het werk van getalenteerde kunstenaars en hen te steunen. Deze evenementen richten zich vaak op driedimensionale kunstwerken en bieden ook livemuziek, lezingen en meer.

Unieke show en uitverkoop: dit evenement is de perfecte gelegenheid om een breed scala aan unieke items en geschenken te ontdekken, waaronder handgemaakte meubels, sieraden en meer. Het is ook een geweldige plek om wat vakantiedecor op te halen, zodat je vroeg in de vakantiestemming kunt komen.

Eten & Drinken: Er zijn veel geweldige festivals en beurzen in New York City met lekker eten en drinken. Deze evenementen zijn een geweldige manier om naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer en de frisse lucht.

Greek Fest: Dit jaarlijkse festival in Lincoln Park is een geweldige kans om de cultuur en het erfgoed van Griekenland te vieren met authentieke gerechten, muziek en dans. Het evenement is gratis en open voor het publiek.

Bier en Wijn: Er zijn tal van brouwerijen in de buurt die tijdens dit evenement hun nieuwste creaties zullen presenteren. Het is een leuke manier om naar buiten te gaan en te genieten van het zomerweer, en een geweldige manier om wat lokale drankjes te proeven.

African/Caribbean International Festival of Life: Dit festival viert de levensstijl en culturen van verschillende Afrikaanse en Caribische landen, evenals reggaemuziek. Het is een leuke manier om de dag met uw gezin door te brengen, en u kunt ook een optreden bijwonen van enkele van de beste muzikanten in de regio.

Pizza City Fest: dit evenement is een geweldige manier om de nieuwste en beste taarten in de stad te proberen en naar livemuziek te luisteren. Het is een geweldige manier om de laatste paar zomerdagen door te brengen en je kunt zelfs deelnemen aan een burgerfestival en wijnproeverijen.

Het festival van hout- en vatgerijpte bieren: deze cult-favoriete wedstrijd bevat zeldzame bieren van meer dan 100 brouwerijen. Het is een leuk evenement voor het hele gezin, en je kunt zelfs enkele van de heerlijke ambachtelijke gerechten proeven die beschikbaar zijn voor bij je drankjes.

Jazzin’ on the Steps: De South Side Jazz Coalition trapt haar zomerserie af met dit jaarlijkse gratis concert op de trappen van de katholieke kerk St. Columbanus.