24 mei 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Het Keuken 324 Menu

2 min read

keuken 324 menu

Een favoriet in de binnenstad voor ontbijt, lunch en nu brunch, keuken 324 heeft het allemaal. Het is een industrieel café en een bakkerij die verhoogde comfortgerechten & ambachtelijke zoetigheden. De grote ramen op straatniveau vertellen een verhaal dat past bij de kwaliteit van het eten.

Groot op het menu staat de gefrituurde groene tomaat benedict, met een gepocheerd ei in een pittige gebakken groene tomaat, hollandaise en een zelfgemaakte Engelse muffin. Geserveerd met zijkanten van spruitjes en hazelnoten en Israëlische couscous en wilde paddenstoelen met amandelen, dit is er zeker een voor op de lijst.

De keuken heeft ook een indrukwekkende selectie koffie en desserts. Ze brouwen een aantal ambachtelijke cocktails en serveren een aantal smakelijke desserts, waaronder de bananenpudding-poke-cake en ahornhaver-scones.

U kunt ook uw koffie en gebak meenemen, of een hapje eten van hun baliemenu. Ze zijn zelfs begonnen met het serveren van nog een paar gerechten aan de kant van het diner, waaronder een Instagram-waardige gefrituurde kippottaart en een echt chique gegrilde kaas.

Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een smorgasboard van eten van een chef-kok die niet bang is om risico’s te nemen. Het menu is een mix van favorieten uit de oude school met een paar leuke wendingen.

Het beste van alles is dat ze heerlijk eten serveren voor een democratische prijs. Hun vriendelijke personeel is bereid om hard te werken en positief te blijven. Ze geven ook om hun omgeving, wat een verfrissende verandering is ten opzichte van sommige van de meer zakelijke eetgelegenheden in de stad.

Het beste deel is dat ze zich in een historisch gebouw bevinden, wat zorgt voor een unieke ervaring. Het is de moeite waard om vanuit het centrum naar deze gerenoveerde plek te rijden, die een 4,5 op Google heeft gekregen.