13 april 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Wat u misschien niet weet over Robert Rabbert, ook bekend als Grizzley Mahaffey

1 min read

rabbert

Tijdens een aflevering van The Office is Robert Rabbert, ook wel bekend als Grizzley Mahaffey, gespot met een grote grijns op zijn gezicht. Als schrijver krijgt Rabbert een salaris van $ 800.000 per jaar. Zijn salaris is echter niet de enige reden waarom hij het zich kan veroorloven zo rijk te zijn. Hij is ook lid van een beroemd online alter ego, wat hem een ​​aanzienlijk nettowaarde van $ 3,02 miljoen heeft opgeleverd.

Het online alter ego van Robert Rabbert

Robert Rabbert, oorspronkelijk bekend van het maken van stop-motionvideo’s van klei, is met de TikTok-app toegetreden tot de wereld van online animatie. Sinds hij in 2011 bij het platform kwam, heeft Rabbert meer dan 6 miljoen volgers verdiend. Nu is hij bekend geworden door het maken van video’s over zijn alter ego, Rabbert. Hier zijn enkele dingen die je misschien niet weet over de maker van de beruchte YouTube-video’s.

Robert Rabbert komt oorspronkelijk uit Finland en heeft meer dan 6 miljoen volgers op TikTok. Hij kwam in 2011 bij het platform en is bekend geworden door zijn video’s over zijn alter ego, Rabbert.