13 april 2024

Dianfashion

Beste mode-site voor het delen van inhoud

Een plug in Swag hanglamp kiezen

3 min read

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

plug in swag hanglamp

Als u overweegt een swag-hanglamp aan uw huis toe te voegen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Kies een lamp die aan een ronde swag-haak hangt. U kunt ook kiezen voor een lamp met een katrolsysteem in plaats van een zichtbaar snoer.

Een plug-in swag hanglamp kiezen

Plug-in swag hanglampen zijn een handige manier om je huis te decoreren. Omdat ze verstelbaar zijn, kunt u ze naar wens verhogen en verlagen. U kunt desgewenst ook de lampen in dimmers veranderen. De traditionele swag-lamp was populair in de jaren vijftig, maar modernere versies maken een comeback. Deze armaturen zijn voorzien van afgeronde koorden en kettingschakeldetails.

Een ander groot voordeel van plug-in hanglampen is hun installatiegemak. Ze kunnen zonder tussenkomst van een elektricien rechtstreeks op een standaard stopcontact worden aangesloten. Dit betekent dat ze een geweldige optie zijn voor kamers zonder elektrische bedrading. Bovendien zijn ze een uitstekende keuze voor ruimtes waar je niet genoeg ruimte hebt om een ​​conventionele verlichtingsarmatuur te installeren.

Swag-lampen zijn extreem veelzijdig en kunnen helder, gelijkmatig of zacht licht geven voor stemmingswisselingen. Het is belangrijk om te bedenken hoeveel licht je in een ruimte wilt werpen, want te veel licht kan een kleine ruimte overweldigen. Als u de juiste maat plug-in swag-hanglamp kiest, is deze perfect voor uw ruimte.

Een ronde swag-haak kiezen

Swag-haken worden gebruikt om lampen of planten aan op te hangen. Bij het kiezen van een swag hook is het belangrijk om te weten waarvoor deze wordt gebruikt en wat de technische specificaties zijn. De swag-haak moet voldoende ondersteuning hebben om het gewicht van de verlichtingsarmatuur te dragen.

Swag-haken zijn essentieel voor de installatie van plug-in swag-hanglampen. Hiermee kunt u de valhoogte regelen en verlichtingskabels beheren. Ze zijn populair in moderne huizen zonder verlaagd plafondontwerp. Swag-haken zijn eenvoudig te installeren en kunnen uw verlichtingsarmatuur een grote make-over geven.

Swag hanglampen zijn veelzijdig en handig. Ze kunnen worden verlaagd of verhoogd en kunnen worden aangepast aan de indeling van de kamer. Ze gebruiken een standaard stopcontact en zijn compatibel met dimmerschakelaars. Swag-lampen waren populair in de jaren vijftig en keren nu terug als modern alternatief. De meeste swag-lampen hebben tegenwoordig afgeronde koorden.

Een hanglamp kiezen met zichtbare snoeren

Bij het selecteren van een plug-in swag hanglamp, zijn er een paar ontwerpcriteria waarmee u rekening moet houden. Een van de belangrijkste criteria is de hoeveelheid licht die het armatuur zal produceren. Hanglampen zijn het meest geschikt voor ruimtes die een matige hoeveelheid licht nodig hebben. Bovendien voegen ze een opvallend accent toe aan elke ruimte.

Plug-in swag-hanglampen kunnen worden verhoogd of verlaagd en ze gebruiken een standaard stopcontact voor stroom. Ze kunnen worden gebruikt met dimbare gloeilampen. De traditionele swag-hanglamp werd populair in de jaren vijftig en tegenwoordig is de stijl geëvolueerd naar moderne stijlen met kettingschakels. Daarnaast kunnen plug-in hanglampen afgeronde snoeren hebben.

Voor een lounge of andere grote ruimte kies je best een hanglamp met meer dan één lamp. Een enkele lamp is te klein voor een grote ruimte en zal niet op zijn plaats lijken. Als uw plafonds laag zijn, kunt u een grotere wereldbol overwegen, zoals een ORB-hanger met een diameter van 30 cm.

Kiezen voor een swag-lamp met een katrolsysteem

Een katrol hanglamp heeft een snoer met een ophanghaak die in een stopcontact kan worden gestoken. Veel eigenaren zullen het katrollicht vast aansluiten op de bedrading van het gebouw om losse stekkerproblemen te voorkomen. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het snoer schoon is om elektrische schokken te voorkomen. Evenzo moet u voorkomen dat u aan het armatuur trekt als er vloeistof op zit, zoals koelvloeistof, of tijdens het inspecteren van een koelvloeistoflek. Werk bovendien niet met natte handen bij het gebruik van een katrol hanglamp, dit kan leiden tot een elektrische schok.

Kiezen voor een plug-in swag hanglamp met trekkoordsysteem is een praktische optie als je geen professionele elektricien wilt inhuren om het armatuur te installeren. Behalve dat ze betaalbaar zijn, bieden plug-in hanglampen ook flexibiliteit bij het verplaatsen naar verschillende kamers. Verder kun je bij dit type verlichting dimbare gloeilampen gebruiken. Een klassieke swag-lamp werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1950 en is sindsdien nieuw leven ingeblazen door verschillende fabrikanten. Ze zijn verkrijgbaar in vele stijlen en functies, waaronder volants met kettingschakels en eigentijdse ontwerpen met afgeronde koorden.